Ontdek het verhaal achter onze gloednieuwe bed & breakfast in het prachtige Frankrijk

Wie we zijn

Leentje en Wim

Wij zijn Wim Van Rymenant (1968) en Leentje Caremans (1964);
We hadden allebei de droom om ooit een B&B te bouwen.

Frankrijk bleef onze grootste passie. We doorkruisten dit land van noord naar zuid van west naar oost over langzame wegen. Frankrijk is een heel mooi land. Het werd Bourgondië of Bretagne...

Toen we in de Bourgogne gingen zoeken, waren we gefascineerd door de vele tinten groen, het uitzicht, het licht en de rust. De combinatie van weilanden omzoomd met hagen en de vele gemengde bossen straalden rust uit.

We hadden veel woningen in de omgeving bezocht. De dag dat we de oprit van deze verlaten boerderij opreden, wisten we het. En we voelden meteen: “Dat is het!”.

De binnenplaats stond al meer dan 50 jaar leeg, maar verkeerde nog in goede staat. We wisten dat dit een berg werk zou worden. Maar als je echt iets wilt ... dan is er veel dat je kunt doen.

Begin van de werken in maart 2017

Juni 2021

Het leven schrijft zijn eigen verhaal en vaak loopt het anders dan verwacht. We sloegen een nieuwe weg in en verkochten het domein in juni 2021.

Desirée, Monique en Söndy zullen de toekomst van het domein vormgeven en verder uitbreiden. Vanaf medio 2024 worden dan weer vakantieappartementen verhuurd.

Desirée und Söndy
Monique und Söndy

Klaar om te Genieten?

Boek een verblijf in Domaine de l'Étang.

Controleer beschikbaarheid